Aan- en bijgebouwen

Originele bouwers

Iedereen droomt er wel eens van: een zelf ontworpen huis laten bouwen Of u nu gaat voor nieuwbouw, verbouw, restauratie, een luxe bedrijfspand, een serre of een bijgebouw: Ambacht BV staat voor u klaar!

Kan niet bestaat niet, uw gebouw is onze trots.

Verschillende stijlen

Aannemingsbedrijf Ambacht BV staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige manier van werken. Met de mooiste materialen zetten deze vaklui sfeervolle gebouwen neer waarin het fijn is om  te vertoeven. Industrieel of modern, klassiek of luxueus, geen stijl is hen te gek.

ontwerpen & creëren, daar zijn wij goed in

Stolpen en boerderijen

Maarten Koning staat bekend om zijn stolpen met échte ‘Maarten Koning uitstraling. Dit houdt in; een uniek ontwerp, van hoogwaardige kwaliteit en gerealiseerd met respect voor de authentieke elementen van een stolp, zoals het vierkant en de darsdeuren.

Nieuwbouw of verbouw

Een nieuw huis laten bouwen is een grote stap in uw leven. En een verbouwing of aanbouw kan niet minder ingrijpend zijn. Op dit vlak heeft Maarten Koning onuitputtelijke expertise en gaat hij u verrassen én volledig aan uw wensen voldoen.

Sterk in details

Maarten Koning zou Maarten Koning niet zijn als een door hem ontworpen of gebouwde woning geen specifieke details zou bevatten. Details maken een stolpboerderij, woning of bijgebouw uniek en creëren vaak net dat stukje authenticiteit dat het gebouw extra bijzonder maakt: deuren, metselwerk, kozijnen, trappen.

Monumenten

Het verbouwen of restaureren van een monumentaal pand is altijd een ingewikkelder traject dan bij bijvoorbeeld een regulier woonhuis. Restauratie is een vak apart en er komen veel bijkomende zaken als vergunningen, bouwplannen, wetten en regels bij kijken. Het is verstandig om hier een specialist bij te betrekken die op al deze vlakken ondersteuning kan bieden.

Persoonlijke begeleiding

Het bouwproces heeft één begeleider, dit is ook uw persoonlijke aanspreekpunt voor al uw vragen. De lijnen kunnen hierdoor kort gehouden worden. Dit werkt prettig en helder voor u en onze medewerkers.

Vast team

Wij werken al jaren met een vast team. Dit team bestaat uit mannen met veel ervaring, expertise en kennis. Ieder heeft z’n eigen specialiteit, die waar nodig wordt ingezet.