Aannemerij

Bouwen met een team van vakmensen

Een nieuw landhuis, de restauratie van een stolp, een aanbouw aan uw bestaande huis, een serre, veranda of een bijgebouw: bij Ambacht kunt u terecht voor al uw bouwwensen. Met een team van vaklui weten wij van wanten en bouwen!

“kan niet”
bestaat niet

Stolpen en boerderijen

Maarten Koning staat bekend om zijn stolpen met échte ‘Maarten Koning uitstraling’. Dit houdt in; een uniek ontwerp, van hoogwaardige kwaliteit en gerealiseerd met respect voor de authentieke elementen van een stolp, zoals het vierkant en de darsdeuren.

Ook ver- of aanbouw

Een nieuw huis laten bouwen is een grote stap in uw leven. En een verbouwing of aanbouw kan niet minder ingrijpend zijn. Op dit vlak heeft Maarten Koning onuitputtelijke expertise en gaat hij u verrassen én volledig aan uw wensen voldoen.

ontwerpen & creëren, daar zijn wij goed in

Sterk in details

Maarten Koning zou Maarten Koning niet zijn als een door hem ontworpen of gebouwde woning geen specifieke details zou bevatten. Details maken een stolpboerderij, woning of bijgebouw uniek en creëren vaak net dat stukje authenticiteit dat het gebouw extra bijzonder maakt: deuren, metselwerk, kozijnen, trappen.

Monumenten

Het verbouwen of restaureren van een monumentaal pand is altijd een ingewikkelder traject dan bij bijvoorbeeld een regulier woonhuis. Restauratie is een vak apart en er komen veel bijkomende zaken als vergunningen, bouwplannen, wetten en regels bij kijken. Het is verstandig om hier een specialist bij te betrekken die op al deze vlakken ondersteuning kan bieden.

Bijgebouwen

Bijgebouwen komen in vele vormen voor en kunnen uiteenlopende doeleinden hebben. Wij zien bijgebouwen als een vrijstaand bouwwerk, veelal van één bouwlaag dat tot een bestaand pand behoort. Het bijgebouw kan ook tegen uw bestaande woning zijn aangebouwd, maar heeft altijd een zelfstandige toegangsdeur. U kunt hierbij denken aan schuren, tuinhuizen, garages, carport, stallen of bijvoorbeeld hooiklampen.

Persoonlijke begeleiding

Ieder project heeft één vaste begeleider. Bij hem kunt u terecht met al uw vragen en hij is tevens aanspreekpunt voor alle andere mensen en instanties die bij uw bouwproject betrokken zijn. Zo houden we de lijnen kort en kan ruis door miscommunicatie in het traject voorkomen worden.

Een vast team, echte vakmannen

Al vele jaren werken wij met een vast team met veel kennis en ervaring. Ieder heeft z’n eigen specialiteit, die waar nodig ingezet kan worden.

Kenmerken zitten vaak in de details